Söke İşletme Fakültesinde Çanakkale Zaferini Anma Günü Etkinliği Gerçekleşti

19.03.2018
Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesinde Çanakkale Zaferini Anma Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik, 16 Mart 2018 tarihinde gerçekleşti.

Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç’in günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasıyla başlayan etkinliğe,  Söke Genç İşadamları Derneği (SÖGİAD) Başkanı Bilal Ülker, Esnaf ve Sanatkar Odaları Yönetiminden Samed Can, Hayırsever Saadet Yamak, Fakülte Deri Aksesuar Grubu, Söke İşletme Fakültesi Gönüldağı Halk Müziği Korosu katıldı.

Etkinlikte Çanakkale Zaferi’ne özgü türkü ve şiirler okurken duygulu anlar yaşandı.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç programın hazırlanmasında katkılarından dolayı Söke Garnizon Komutanlığı’na,  koro şefi İdris Uysal’a, yorumcular Nihat Gölcük’e, Şerafettin Sarınç’a, öğrencilerimiz Alara Altan, Ömer Tural, Medet Yaşar, Ulaş Azizoğlu’na ve Alihan Beyaz'a ayrı ayrı teşekkür etti.

Söke Halkı tarafından da yoğun ilgi gören etkinliğin ardından şehitlerimizin ruhuna tavuk, pilav, ayran ve tatlı hayrı yapıldı.