Söke İşletme Fakültesinde Bosna Hersek Devlet Günü Paneli Düzenlendi

13.12.2018
Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesi, 27 Kasım 2018 tarihinde Aydın Boşnak Dernekleri Federasyonunun Bosna Hersek Devlet Günü Paneli ve sergisine ev sahipliği yaptı.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. F. Neval Genç’in moderatör olarak yer aldığı panelde, Bosna Hersek Fahri Başkonsolosu Ahmet Kemal Baysak, Dünya Bosna Hersek Göçmenleri Birliği Başkanı Hasan Şehoviç Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dilşen İnce Erdoğan, Nazilli İİBF Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Gönül Küçükyörü, Dr. Hasibe Özgeçen Dinçel konuşmacı olarak yer aldı.

Panele Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkan V. Ahmet Karataş, Söke Garnizon Komutanı Albay Hasan İhsan Kızgınçelik, Emniyet Müdürü Yalçın Şipal, Jandarma Komutanı Gökhan Urgan, Dernek üyeleri, vatandaşlar ve siyasi parti temsilcileri katılım gösterdi.

Bosna Devlet Günü anma etkinliğinde Bosna Hersek Savaşı ve bu süreçte yaşananları anlatan resim sergisi katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.