Söke işletme Fakültesinde Afrin Şehitleri Anısına Fidan Dikildi

22.02.2018
Türk Ordusu tarafından Suriye sınırları içerisinde terör örgütlerine karşı gerçekleştirilen zeytin dalı operasyonu ve bu operasyonda vatan için canlarını feda eden şehitlerin hatıraları 16 Şubat 2018 tarihinde Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesi bahçesine dikilen zeytin fidanı ile yaşayacak.

Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç; Afrin’de canla başla mücadele veren askerlerimize manevi anlamda destek olmak amacıyla ve harekatta şehit olan askerlerimiz anısına bu fidanı diktiklerini söyleyerek “Zeytin Dalı Operasyonu’na binaen Fakültemiz bahçesinde zeytin gibi kalıcı, kökleri derinlere uzanan ve uzun yıllar yaşayan bir anı bırakmak istedik. İnşallah bu harekat başarıyla tamamlanır. Bölgede sükûnet ve istikrar sağlanır. Mehmetçiklerimizin Allah yardımcısı olsun.” dedi.