Söke İşletme Fakültesi Yeni Döneme Etkinliklerle Başladı

02.10.2019
Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesi 2019-2020 Akademik Yılı’na etkinlikler başladı. Söke Kampüsündeki birimlerin inşasında katkı ve destekleri bulunan Söke eski Ticaret Odası Başkanı Reşat Anya adına eşi Ayşe Anya tarafından Fakülte öğrencilerine pilav ve aşure hayrı yapıldı.

Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma NevaL Genç, bu tür etkinliklere öğrencilerin moral ve motivasyonu açısından önem verdiklerini söyleyerek “Etkinliğimizde bizimle birlikte olan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel'e, başkan yardımcılarına, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası başkanlarına, üyelerine, parti temsilcilerine, kadın kollarına, Muhasebeciler Odası yönetimine, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine, İlçe Müftüsüne, öğrencilerimize, öğretim üyelerimize, basın mensuplarına, ADÜ Kızılay teşkilatının gönüllü öğrencilerine ayrı ayrı teşekkür ederiz.” dedi.