Söke İşletme Fakültesi Tiyatro Sanatçısı Serpil Tamur’u Ağırladı

29.03.2018
Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesinde Dünya Tiyatrolar Günü münasebetiyle 27 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilen etkinliğe, tiyatro ve sinema sanatçısı yönetmen Serpil Tamur konuk oldu.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç tiyatronun önemini vurgulayarak usta sanatçı Serpil Tamur’un öğrencilerimizle buluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şiirlerini okuyarak söyleşiye başlayan Serpil Tamur, mesleki tecrübelerini de öğrencilerle paylaştı. Fakülte öğrencilerinin yoğun ilgi gsterdiği etkinlikte, öğrencimiz Perim Akıncı’nın gitar eşliğindeki müzik dinletisi beğeni topladı.

Etkinlik Fakülte Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç’in Serpil Tamur’a teşekkür belgesini takdim etmesiyle son bulurken, öğrencilerin yoğun ilgisi karşısında Serpil Tamur duygu dolu anlar yaşadı.