Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Söke İşletme Fakültesi Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleşti

21.06.2023
Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 21 Haziran 2023 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Törene; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Söke İşletme Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Cemal İyem, Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kesen, akademik-idari kadro, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem yaptı. Üniversitemizin kişilikli ve donanımlı eğitimiyle öğrencileri mesleki hayata en iyi şekilde hazırladığını belirten Prof. Dr. Cemal İyem, “Mezun öğrencilerimiz, sizler ADÜ ailesinin elçilerisiniz. Başarınız ve mutluluğunuz bizim için en değerli, en anlamlı ödül olacaktır. Hayallerinizin peşinden gidin, çalışın, okuyun, araştırın. Değerleriniz ve amaçlarınız olsun. Kendinizi sürekli geliştirerek sorunlara çözümler üreterek mesleğinize ve insanlığa en iyi şekilde hizmet edeceğinize olan inancım tamdır. Yolunuz açık olsun,” dedi.

Söke İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik eski mezun öğrencimiz Enes Demirel, mesleki tecrübelerini aktararak mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi.

Söke İşletme Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı Birincisi Sıla Ekrek  konuşmasında kendisi ve tüm mezunlar adına ailelere ve öğretim üyelerine teşekkürlerini iletti. Konuşmasının ardından Fakülte Birincisi Sıla Ekrek’e Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu tarafından plaketi verilirken Fakülte İkincisi olan Faruk Uygun’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem ve Fakülte Üçüncüleri olan Sıla Bozdağ ve Şeyma Nur Eyigün’e ise Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kesen tarafından plaketleri verildi. 

Tören, mezun olan tüm öğrencilere belgelerinin verilmesinin ardından öğrencilerin keplerini atması ile sona erdi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN