Söke İşletme Fakültesi Mehmet Akif Ersoy’u Andı

16.03.2018
Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesi İstiklâl Marşı’nın kabulünün 97.yıl dönümü dolayısıyla 12 Mart 2018 tarihinde Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenledi.

Fakülte Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe; Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Şair ve Yazarlar Derneği üyeleri, Söke Eğitim Vakfı temsilcileri, Fakülte personeli ve öğrencileri katıldı.

Afrin şehitlerimiz için saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte, Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç günün anlam ve önemine vurgu yaparak “Allah bu millete bir daha İstiklâl Marşı yazdırmasın.” dedi. Söke halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Fakülte öğrencileri Mehmet Akif Ersoy şiirleri okudular.