Söke İşletme Fakültesi Kadınlar Gününü Kutladı

09.03.2018
Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesince 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel düzenlenen etkinlik, 6 Mart 2018 tarihinde Söke İşletme Fakültesinde gerçekleşti.

Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Söke İşletme Fakültesi Gönüldağı Halk Müziği Korosu ve Fakültenin halk oyunları ekibi sahne aldı.

Öğrenciler tarafından da yoğun ilgi gören etkinlikte, Prof. Dr. Fatma Neval Genç, Koro Şefi İdris Uysal’a, Halkoyunları gösterilerinde hazırlık ve program aşamasında görev alan tüm öğrencilere ve fakülte personeline;  etkinliğe destek veren TRT Halk Müziği Sanatçısı Saime Cantürk’e Söke Kaymakamlığına, Halk Eğitim Merkezine ve Söke Belediyesine teşekkür etti.