Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Söke İşletme Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

08.05.2017
2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında öğrenci alımına başlanan Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesinde Yönetim Bilişim Sistemleri ve Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümlerinden toplam 96 öğrenci, 4 Mayıs 2017 tarihinde mezun oldu.

Söke İşleme Fakültesi Kampüsünde gerçekleşen mezuniyet törenine, Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, oda başkanları, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinden temsilciler, öğrenciler, aileler ve akademik personel katıldı.  

Dekan V. Prof. Dr. Fatma Neval Genç’in açılış konuşmasının ardından şenlik ve mezuniyet törenlerine katkı sağlayan sponsorlara teşekkür belgeleri takdim edildi, Fakülte ve bölümlerde ilk üçe giren öğrencilere hediyeleri takdim edilirken, fakülte birincisinin konuşmasının ardından bölüm öğrencilerine de belgeleri verildi. Keplerini coşkuyla havalandıran öğrenciler, Söke İşletme Fakültesi Zeybek Ekibinin gösterisiyle keyifli anlar yaşarken, Fakülte Müzik Grubu ve Manifesto Grubu ile Grup İrem’in konserleriyle doyasıya eğlendi. Tören havai fişek gösterisi ile son buldu.  

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN