Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Söke İşletme Fakültesi Gençlik Festivali ile Coştu

09.05.2017
Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesinde ilk defa düzenlenen gençlik festivalinde öğrenciler, 2-3 Mayıs 2017 tarihlerinde çeşitli oyun, gösteri ve konserlerle doyasıya eğlendi.

İki gün süren festivalde; Söke Belediye Bandosu, Söke İşletme Fakültesinin Zeybek, Latin, Karadeniz Halkoyunları ve Sirtaki Ekipleri birbirinden farklı ve ilgi çekici gösterilerini sergilerken, Söke İşletme Fakültesi Müzik Topluluğu, Manifesto Grubu, İrem ve Baskın Müzik Grupları da şenlikte konser verdi. Şenlikte halat çekme, yumurta taşıma, çuval yarısı gibi geleneksel sokak oyunlarının yanı sıra; bilgi yarışması, acı biber yeme yarışması, karaoke yarışması, fotoğraf yarışması ve fotoğraf sergisi de ilgi çekti. Festival boyunca süren futbol, basketbol, masa tenisi, satranç, tavla, masa tenisi, bilgisayar oyunları turnuvalarında birinci olanlara madalyaları şenlik sonunda verildi.

Aşık ile Maşuk Gösterisi, Doğa Spor Okulları Jimnastik Gösterileri, Modern Dans Gösterileri ve tüm dünyada popüler olan “Mannequin challenge” gösterisi ile renklenen şenliğin ilk gecesi Açıkhava sinemasında film gösterisi gerçekleşti.

Şenliğin ikinci ve son günü, Fakülte önünde yakılan hıdrellez ateşi ve hıdrellez kutlamaları ile devam etti. Etkinlikler boyunca Söke Kaymakamlığı bünyesindeki Halk Eğitim Merkezi ve Söke Belediyesi Semt Evlerinin kursiyerleri, Söke Kent Konseyi Kadın Meclisi çeşitli el emekleri ile şenliğe renk katarken, Söke Kıryarlar Özel Eğitim Kurumu öğrencileri, Söke FKH Toplum Sağlığı Merkezi öğrencileri de birbirinden güzel ve farklı ürünlerini şenlik alanında sergiledi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN