Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Siyasal İletişimin Duayenleri ADÜ'de Buluşuyor

11.10.2018
Üniversitemizin Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ile düzenleyeceği, siyasal iletişimin duayenlerinin bir araya geleceği uluslararası “Teori ve Pratikte Siyasal İletişim: Batı Dışı Yaklaşımlar Sempozyumu”nun açılış töreni, 12 Ekim 2018 tarihinde saat 09:30'da Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

AK Parti Grup Başkanı ve Siyasal İletişim Uzmanı Prof. Dr. Naci Bostancı’dan Prof. Dr. İrfan Erdoğan’a, Prof. Dr. Süleyman İrvan’dan Prof. Dr. Serkan Öztürk’e kadar yerli ve yabancı, alanında duayen kabul edilen birçok siyasal iletişimci “Teori ve Pratikte Siyasal İletişim: Batı Dışı Yaklaşımlar Sempozyumu’nda bir araya geliyor.

Prof. Dr. Suat Gezgin, Prof. Dr. Müjde Ker Dinçer, Prof. Dr. Hikmet Seçim, 26. Dönem İstanbul Milletvekili Abdullah Başçı, 27. Dönem Aydın ve Şanlıurfa Milletvekilleri Rıza Posacı ve Mehmet Ali Cevheri, Star Gazetesi Yazarı Cem Küçük ve uluslararası akademisyenler panel ve oturumlarla siyasal iletişime açıklık getirecek.

Temelde bir ikna süreci olarak değerlendirilen ve tanımlanması oldukça zor kavramların başında gelen “Siyasal İletişim” tüm yönleriyle Üniversitemizde masaya yatırılacak.

                                           

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN