Seyfi Alanya Atmalar Kupası’nda ADÜ Damgası

01.03.2024
Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, katıldıkları yarışmalarda Üniversitemizi başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

Mersin’de 20-21 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen Seyfi Alanya Atmalar Kupası’nda büyük erkekler kategorisinde yarışan Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Ali Peker gülle atmada 17.94’lük derecesiyle birinci, Fatih Alpaslan gülle atmada 17.44'lük derecesiyle üçüncü oldu.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Habib İslam Kurt erkekler U20 kategorisinde çekiç atmada 65.30’luk derecesiyle birinci, Osman Kul disk atmada 54.46’lık derecesiyle ikinci, Emre Çiftçi çekiç atmada üçüncü oldu.

Aynı Yarışmada büyük kadınlar kategorisinde yarışan Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Özlem Becerek disk atmada 57.60’lık derecesiyle birinci, Pınar Akyol büyük kadınlar kategorisinde gülle atmada 16.66'lık derecesiyle birinci, kadınlar U20 kategorisinde yarışan Sudenaz Çetin disk atmada 38.28’lik derecesiyle üçüncü olma başarısı gösterdi.

Ayrıca öğrencilerimizden Ali Peker, Emre Çiftçi, Pınar Akyol ve Özlem Becerek elde etmiş olduğu başarılarıyla 9-10 Mart 2024 tarihleri arasında Portekiz’de düzenlenecek olan Avrupa Kış Atmalar Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Öğrencilerimizi ve teknik heyeti tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.