Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Şeref Malkoç Üniversitemize Teşekkürlerini İletti

06.01.2020
Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu Denetçiliği Kurumu (Ombudsmanlık) Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, geçtiğimiz Aralık ayında Üniversitemizde verdiği konferans esnasında görmüş olduğu ilgi ve alakadan dolayı, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e teşekkürlerini iletti.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç gönderdiği teşekkür mesajında “Nazik davetiniz üzerine 24 Aralık 2019 tarihinde ‘Adalet, Ombudsmanlık ve Üniversiteler’ başlığı altında verdiğimiz konferansta, şahsıma ve Kamu Denetçiliği Kurumu heyetine göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve samimi misafirperverliğinizden dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’u Üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek nezaketi için teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Üniversitemizde Adalet, Ombudsanlık ve Üniversiteler konulu konferans aracılığıyla öğrencilerimizle sizler gibi önemli şahsiyetleri buluşturmak bizim için ayrı bir onurdur. Örnek kişiliğinizle öğrencilerimiz için bir rol model olarak sizleri Üniversitemizde ağırlamak bizim için her zaman bir kıvanç vesilesi olacaktır. Nezaketinize teşekkür eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.” dedi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN