Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Sempozyumun İlk Akşamında “Saleh Sabr” Coşkusu

27.05.2017
Üniversitemiz tarafından düzenlenen Uluslararası Darbe Sempozyumu kapsamında Saleh Sabr konseri 26 Mayıs 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşti.

Sempozyumun ilk gününün akşamında, “Bu vatan Bizim” adıyla düzenlenen konsere Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Mursi Dönemi Mısır Milletvekili Muhammed Elfeky, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan ve davetliler katıldı.

Konserin açılışında konuşan Saleh Sabr, “Adnan Menderes Üniversitesinde, böyle güzel bir program kapsamında sahne almaktan mutluluk ve gurur duymaktayım. Bu güzel organizasyon için ekibim adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ADÜ farklı bir üniversite, düzenlenen Uluslararası Darbe Sempozyumu ile diğer üniversitelere de örnek olacak.” dedi.

Saleh Sabr’ın şarkılarına eşlik eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ve Genel Sekreter V. Yard.Doç.Dr. Mustafa Aslan, Saleh Sabr ve ekibini ikinci defa Üniversitemizde ağırlamaktan memnun olduklarını belirtirken, kendilerine bu coşkulu konser için teşekkür etti.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN