Sektör Temsilcileri Staj Günlerinde Öğrencilerle Buluştu

23.11.2016
Üniversitemiz Koçarlı Meslek Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilen Geleneksel Staj Günleri, 8- 10 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlendi.

Eğitim hayatının zorunlu dersi olarak algılanan ve gereği kadar önem verilmeyen staj dersinin önemini vurgulamak, farkındalığını arttırmak ve çeşitli mesleklerden yöneticilerle bir araya gelerek öğrencileri iş hayatına hazırlamak amacıyla düzenlenen etkinlik, üç gün boyunca 6 oturumda gerçekleştirildi.

Sektör temsilcilerinin iş yaşamına dair bilgi ve deneyimlerini paylaştığı etkinlikte,  ayrıca organik tarım, peyzaj ve süs bitkileri, tıbbi aromatik bitkiler programında eğitim gören öğrenciler staj yerlerini, çalışmalarını ve deneyimlerini aktaran sunumlar yaptı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin bitiminde  Üniversitemiz Koçarlı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr  Özlem Akan, Müdür Yrd. Öğr. Gör. Birsen Geçioğlu Erincik ve Yrd. Doç. Dr. Aytül Uçak Koç konuşmacılara teşekkür belgelerini takdim etti.