Şehidimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

07.02.2020
Van'ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ afetinin ardından başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında düşen ikinci çığın altında kalarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muammer Keskin, memleketi Çine’de 7 Şubat 2020 tarihinde düzenlenen törenle ebedi yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine; Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz, Rıza Posacı, Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Süleyman Bülbül, Aydın Garnizon Komutanı Per. Albay Durmuş İlhan Başer, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz, Üniversitemizi temsilen Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Aydın, Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Meşe ve Rektör Danışmanı Hüseyin Turgut, parti il başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Şehit Uzman Çavuş Muammer Keskin’in naaşı, cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karahayıt Köy Mezarlığı’nda dualarla toprağa verildi.