Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Şampiyonların Okulu’na Bir Ödül Daha

25.05.2023
Katıldığı yer yarışmadan ödüllerle dönen ve başarılarıyla “Şampiyonların Okulu” adıyla anılan Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi, sporda gösterdiği başarıları akademide de devam ettiriyor.

Son olarak hafta başında 16-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında Manisa’da gerçekleşen Yaz Spor Oyunları kapsamında Türkiye Üniversiteler Arası Basketbol Süper Lig müsabakalarında Türkiye ikincisi olarak Üniversitemizi ve Aydın’ı gururlandıran şampiyonların okulu, bu kez de akademik başarısıyla gururlandırdı. 

17-20 Mayıs 2023 tarihleri arasında Manavgat’ta düzenlenen IV. Uluslararası Rekreasyon ve Spor Yönetimi Kongresi’ne katılan Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Aylin Uğurlu, kongrede ‘En İyi Sözel Bildiri’ ödülünün sahibi oldu. 

Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Aylin Uğurlu, “Serbest Zamanda Sıkılma Algısı, Fiziksel Aktivite Katılım Motivasyonu ve Presenteeism” başlıklı çalışma ile Rekreasyon alanında ‘En İyi Sözel Bildiri’ ödülüne layık görüldü.  

Öğretim Üyemizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN