Şampiyonların Okulu, Başarılarıyla Gururlandırmaya Devam Ediyor

09.02.2024
Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, katıldıkları yarışmalarda Üniversitemizi başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

Sırbistan’ın başkenti Belgrad şehrinde 4 Şubat 2024 tarihinde düzenlenen U20 yaş altı Balkan Atletizm Şampiyonası’nda Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi Ali Peker, gülle atma branşında 19.85 derece ile ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

Aynı yarışmada Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi Mustafa Çinpolat’ın da yer aldığı Milli Takımımız 4x400 m bayrak yarışında 3:20.05 derece ile altın madalya kazandı. Mustafa Çinpolat, 400 m koşuda ise 48.5 derece ile ikinci olarak gümüş madalya almaya hak kazandı.

Antrenörlük Eğitimi öğrencisi Mehmet Çelik, Gran Premio International Atletismo Valencia Salon Yarışması’nda PB yaparak 1500 metrede 3:40.19 derece yaparak yarışmayı 1. sırada tamamladı. Aynı yarışta 3000 metre koşan Üniversitemiz mezun öğrencisi Abdurrahman Gedikoğlu, 7.56.40 SB dereceyle yarışmada 8. oldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Üniversitemizin her alanda yaşattığı başarılarla gurur duyduğunu ifade ederek, “Öğrencilerimiz katıldıkları her yarışmada Üniversitemizi ve Aydın’ı gururlandırmaya devam ediyor. İnşallah bu başarıları sürdürüp daha yukarılara taşıyacağız. Başarıda emeği geçen başta öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz olmak üzere tüm ekibi kutluyorum.” dedi.

Tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik eder, başarılar dileriz.