Şampiyondan Rektörümüze Ziyaret

06.03.2019
Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Doç. Dr. Reşat Kartal, Müdür Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Esin Ergin, Öğr. Gör. Yasin Yıldız ile birlikte Üniversitelerarası Muaythai Şampiyonası’nda Türkiye Birincisi olan öğrencimiz Sedat Demir, 6 Mart 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Şampiyonluk sevincini Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’le paylaşan öğrencimiz Sedat Demir, şampiyonlukların devamının geleceğini belirtti. Öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduklarını söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Öğrencilerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Antrenörlerimize ve öğrencilerimize katıldıkları müsabakalarda başarılar diliyorum.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, şampiyon öğrencimizi tebrik ederek kendisine Üniversitemiz hediyelerinden verdi.