Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Şampiyon Takımdan Rektörümüze Ziyaret

15.05.2017
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun koordinasyonuyla gerçekleştirilen 14. Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları Futbol Süper Ligi'nde şampiyon olan Üniversitemiz Futbol Takımı, 15 Mayıs 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı ziyaret etti.

Rektörlük Senato Odası’nda gerçekleşen ziyarete, Rektörümüzün yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Göksel Baran, Takım Antrenörü Arş. Gör. Alper Kartal, Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Reşat Kartal, Yrd. Doç. Dr. Çağatay Dereceli ve şampiyon takımın sporcuları katıldı.

Denizli Atatürk Stadı'nda 14 Mayıs Pazar günü oynanan final karşılaşmasında İstanbul Üniversitesi ile karşılaşan takımımız, maçın normal süresini 1-1’lik eşitlikle tamamladı. Uzatmalarda da skor değişmeyince maç penaltılara gitti ve penaltılarda 3-1'lik üstünlük sağlayan erkek futbol takımımız şampiyon olarak maçı tamamladı.

Penaltılardaki kritik kurtarışlarıyla şampiyonlukta önemli pay sahibi olan kalecimiz Hayrullah Akyüz, Koç Spor Fest Futbol Süper Ligi’nin ‘En İyi Oyuncu’ ödülüne layık görüldü.

Üniversitemize kazandırdıkları başarıdan dolayı takıma teşekkürlerini sunan Rektörümüz Prof. Dr. Bircan “Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. Tüm branşlarda öğrencilerimiz Üniversitemizi gururlandıran sonuçlar elde ediyor. Hocalarının nezdinde öğrencilerimizi tek tek kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN