Sağlıkta Kalite Değerlendirmesinden Başarıyla Geçtik

04.12.2019
Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı Kalite Değerlendirme Ekibi tarafından Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesinde, 27-29 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) değerlendirmesi sonucunda, Hastanemiz 89 puan aldı.

Hastanemizin aldığı puanının ilk kez 85 üzeri olması nedeniyle Sağlıkta Kalite Standartlarına göre sağlık turizmi yapılabilmesinin ve hastanemize yurtdışından hasta kabul edilmesinin de önü açılmış oldu.

Hastane Yönetimi, “Kalite birim çalışanları ve tüm personelimizin özverili çalışmalarının yansıması olarak hastanemizin aldığı bu puan hepimizi memnun etmiştir. Bundan sonraki hedefimiz daha kaliteli sağlık hizmeti vererek çalışmalarımıza devam etmektir.” açıklamasında bulundu.