Sağlıkta Doğru Bilinen Yanlışlara Dikkat Çekildi

01.03.2018
Üniversitemizde Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Topluluğu tarafından 28 Şubat 2018 tarihinde Diyetisyen Tolga Doğan ile “Popüler Diyetler ve Doğru Bilinen Yanlışlar” konulu söyleşi düzenlendi.

Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe genç ve dinamik diyetisyen Tolga Doğan, topluluk üyeleri, çoğunluğu Beslenme ve Diyetetik bölümünden oluşan öğrenciler ve akademisyenler katıldı. Sunum ve soru-cevap şeklinde ilerleyen söyleşide son dönemlerin çeşitli popüler diyetleri konuşuldu. Bu diyetlerin bilimsel temelli değerlendirilmesini yapan Tolga Doğan merak edilen noktaların üzerinde ayrıntılarıyla durdu.

Beslenme biliminin önemine sıkça vurgu yapılırken, genç diyetisyenin iş hayatına atılma serüveni de büyük bir keyifle dinlendi.

Doç. Dr. Dide Kılıçalp Kılınç ile Prof. Dr. Hilmi Yaman'ın teşekkür belgesini Diyetisyen Tolga Doğan'a takdim etmesinin ardından etkinlik son buldu.