Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Sağlıklı Yaşamın Sırrı Doğal Beslenme

20.11.2015
Yenisöz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Sağlık, Gıda Güvenliği Hareketi Başkanı Kemal Özer’in katılımıyla düzenlenen “Ne Yesek” konulu söyleşi, 19 Kasım 2015 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda gerçekleşti.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter V. Uzm. Mustafa Aslan’ın da dinleyiciler arasında yer aldığı söyleşiye akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Gıdaların insan sağlığı üzerindeki etkilerine değinen Kemal Özer, çağımızda temiz gıdanın herkes için hayati önem taşıdığını vurgulayarak doğallığıyla oynanmış, kimyasallarla zehirli hale getirilmiş sağlıksız gıdaları tüketenlerin er ya da geç sağlığını kaybedeceklerini söyledi.

Verimliliği arttırmak adına tohumlara yapılan müdahalelerin, ürünün yapısını bozduğunu ve bunların artık gıda değil bir zehir olduğunu ifade eden Özer, Yeni doğan bebeklerin organ yetmezliğinden ölümü, mide kanserleri ve ortalama yaşam süresinin kısalmasının sebebinin endüstriyel ürünler olduğunu söyledi.

Söyleşinin sonunda Rektörümüz Prof.Dr. Cavit Bircan, Kemal Özer’e teşekkür belgesi ve hediye takdiminde bulundu. 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN