Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter V. Uzm. Mustafa Aslan’ın da dinleyiciler arasında yer aldığı söyleşiye akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Gıdaların insan sağlığı üzerindeki etkilerine değinen Kemal Özer, çağımızda temiz gıdanın herkes için hayati önem taşıdığını vurgulayarak doğallığıyla oynanmış, kimyasallarla zehirli hale getirilmiş sağlıksız gıdaları tüketenlerin er ya da geç sağlığını kaybedeceklerini söyledi.
Verimliliği arttırmak adına tohumlara yapılan müdahalelerin, ürünün yapısını bozduğunu ve bunların artık gıda değil bir zehir olduğunu ifade eden Özer, Yeni doğan bebeklerin organ yetmezliğinden ölümü, mide kanserleri ve ortalama yaşam süresinin kısalmasının sebebinin endüstriyel ürünler olduğunu söyledi.
Söyleşinin sonunda Rektörümüz Prof.Dr. Cavit Bircan, Kemal Özer’e teşekkür belgesi ve hediye takdiminde bulundu.
Aydın Meslek Yüksekokulundan Uluslararası Akademik İş Birliği Adımı
Üstün Yetenekli Öğrencilere Yönelik Proje Kapsamında Anlamlı Bir Etkinlik Gerçekleştirildi
Üniversitemiz Nazilli Sümer Kampüsü’nde UMKE Tatbikatı Gerçekleştirildi
Üniversitemiz Öğretim Görevlisi, Aydın Büyükşehir Belediyesi Personeline Yapay Zekâ Eğitimi Verdi
Sağlık Bilimleri Fakültesi 2024–2025 Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
ADÜ İlahiyat Dergisi Yayın Hayatına Başladı
TÜBİTAK 4008 Projesinde ADÜ’den Disiplinler Arası Başarı
“Temel Yaşam Desteği ve OED Kullanımı Eğitimi” Gerçekleştirildi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu