Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter V. Uzm. Mustafa Aslan’ın da dinleyiciler arasında yer aldığı söyleşiye akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Gıdaların insan sağlığı üzerindeki etkilerine değinen Kemal Özer, çağımızda temiz gıdanın herkes için hayati önem taşıdığını vurgulayarak doğallığıyla oynanmış, kimyasallarla zehirli hale getirilmiş sağlıksız gıdaları tüketenlerin er ya da geç sağlığını kaybedeceklerini söyledi.
Verimliliği arttırmak adına tohumlara yapılan müdahalelerin, ürünün yapısını bozduğunu ve bunların artık gıda değil bir zehir olduğunu ifade eden Özer, Yeni doğan bebeklerin organ yetmezliğinden ölümü, mide kanserleri ve ortalama yaşam süresinin kısalmasının sebebinin endüstriyel ürünler olduğunu söyledi.
Söyleşinin sonunda Rektörümüz Prof.Dr. Cavit Bircan, Kemal Özer’e teşekkür belgesi ve hediye takdiminde bulundu.
Doktora Öğrencilerimize, TÜBİTAK'tan 2250- Lisansüstü Bursları Performans Programı Desteği
Öğrencimize, Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığından Ödül
Kampüsümüzde, Ortaöğretim Kurumlarını Ağırlamaya Devam Ediyoruz
Nazilli MYO’da Kızılay Kan Bağışı Etkinliği Düzenlendi
Gazetecilik ve Yeni Medya Topluluğu, "Spotlight" Filmi ile Gazeteciliği Keşfetti
Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı
Üniversitemizde, Dünya Felsefe Günü Kapsamında Sempozyum Düzenlendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu