Etkinliğe, topluluk üyeleri, beslenme ve diyetetik bölümü öğretim üyeleri ve Diyetisyen Kevser Başkara katıldı. Vegan Diyetisyen Kevser Başkara vegan beslenme konusunda öğrencilerin sorularını yanıtlayarak kendi deneyimlerini aktardı.
Başkara “Vegan kek, sürk, kurabiye, karnabaharlı kısır ve daha pek çok vegan lezzetten menü çıkaran öğrencilerimiz beni çok mutlu etti. Vegan beslenmeye ilgi duyan meslektaşlarımı görünce çok mutlu oldum. Çünkü, vegan beslenmeyi anlatmak diyetisyenlerin işi. Genç meslektaşlarımın fark yaratacaklarına inanıyorum.” diye konuştu.
Stajyer diyetisyen Lale Nesil ise “Bu etkinlik ile vegan beslenmeyi tercih eden danışanlarımızı daha iyi anlamak ve yardımcı olmak istiyoruz. Bu tarifler ile süte, yumurtaya alerjisi olan hastalarımız için de alternatifler oluşturduk.” dedi.
Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Topluluğu Danışmanı Doç. Dr. Dide Kılıçalp Kılınç tarafından Kevser Başkara’ya katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edilmesi ile etkinlik sona erdi.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu