Etkinliğe, topluluk üyeleri, beslenme ve diyetetik bölümü öğretim üyeleri ve Diyetisyen Kevser Başkara katıldı. Vegan Diyetisyen Kevser Başkara vegan beslenme konusunda öğrencilerin sorularını yanıtlayarak kendi deneyimlerini aktardı.
Başkara “Vegan kek, sürk, kurabiye, karnabaharlı kısır ve daha pek çok vegan lezzetten menü çıkaran öğrencilerimiz beni çok mutlu etti. Vegan beslenmeye ilgi duyan meslektaşlarımı görünce çok mutlu oldum. Çünkü, vegan beslenmeyi anlatmak diyetisyenlerin işi. Genç meslektaşlarımın fark yaratacaklarına inanıyorum.” diye konuştu.
Stajyer diyetisyen Lale Nesil ise “Bu etkinlik ile vegan beslenmeyi tercih eden danışanlarımızı daha iyi anlamak ve yardımcı olmak istiyoruz. Bu tarifler ile süte, yumurtaya alerjisi olan hastalarımız için de alternatifler oluşturduk.” dedi.
Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Topluluğu Danışmanı Doç. Dr. Dide Kılıçalp Kılınç tarafından Kevser Başkara’ya katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edilmesi ile etkinlik sona erdi.
Hemşirelik Fakültesi 2024-2025 Akademik Yılı Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı “Zümrüd-ü Anka Sultan Çelebi Mehmed” Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı
Hemşirelik Fakültesinde Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Akademisyenimizden UEFA C Lisans Kursu’nda Nitelikli Eğitimler
İletişim Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Bağımlılıkla Mücadelede Aile Gücü: Yükümlülere Yönelik Farkındalık Semineri Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemizin Geliştirdiği Buluş Faydalı Model Olarak Tescillendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu