Etkinliğe, topluluk üyeleri, beslenme ve diyetetik bölümü öğretim üyeleri ve Diyetisyen Kevser Başkara katıldı. Vegan Diyetisyen Kevser Başkara vegan beslenme konusunda öğrencilerin sorularını yanıtlayarak kendi deneyimlerini aktardı.
Başkara “Vegan kek, sürk, kurabiye, karnabaharlı kısır ve daha pek çok vegan lezzetten menü çıkaran öğrencilerimiz beni çok mutlu etti. Vegan beslenmeye ilgi duyan meslektaşlarımı görünce çok mutlu oldum. Çünkü, vegan beslenmeyi anlatmak diyetisyenlerin işi. Genç meslektaşlarımın fark yaratacaklarına inanıyorum.” diye konuştu.
Stajyer diyetisyen Lale Nesil ise “Bu etkinlik ile vegan beslenmeyi tercih eden danışanlarımızı daha iyi anlamak ve yardımcı olmak istiyoruz. Bu tarifler ile süte, yumurtaya alerjisi olan hastalarımız için de alternatifler oluşturduk.” dedi.
Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Topluluğu Danışmanı Doç. Dr. Dide Kılıçalp Kılınç tarafından Kevser Başkara’ya katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edilmesi ile etkinlik sona erdi.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu