Sağlıklı Akdeniz diyetinin benimsenmesini teşvik etmeyi amaçlayan proje kapsamında, Proje yürütücüsü olarak Prof. Dr. Aslı Yorulmaz ve Doç. Dr. Fatih Mehmet Yılmaz yer alırken, Didim MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Nimet Çavuş ile Gıda Yüksek Mühendisleri Beyzanur Bayraktar, Kardelen Demirci ve Bengisu Arslan araştırmacı olarak görev aldı.
Etkinliğe, Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Dnz. Alb. Erkut Arslan, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Anıl Atay, Didim MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Nimet Çavuş ve mutfak şefleri katıldı. Öğr. Gör. Okan Umut Şimşek koordinatörlüğünden Aşçılık programı öğrencileri, proje kapsamında belirlenen tariflerin yapımını üstlenirken, katılımcılar 11 farklı yemeğin tadımını gerçekleştirerek, görünüş, koku, tat ve doku gibi kriterlere göre değerlendirme yaptı. Elde edilen veriler doğrultusunda, tariflerin iyileştirilmesine yönelik duyusal analizler gerçekleştirildi.
Türkiye’nin yanı sıra İtalya, İspanya, Portekiz, Fransa, Mısır ve Tunus ortaklığında yürütülen proje, sağlıklı beslenme alışkanlıklarının geliştirilmesine katkı sağlamayı hedefliyor.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu