Sağlıklı Akdeniz diyetinin benimsenmesini teşvik etmeyi amaçlayan proje kapsamında, Proje yürütücüsü olarak Prof. Dr. Aslı Yorulmaz ve Doç. Dr. Fatih Mehmet Yılmaz yer alırken, Didim MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Nimet Çavuş ile Gıda Yüksek Mühendisleri Beyzanur Bayraktar, Kardelen Demirci ve Bengisu Arslan araştırmacı olarak görev aldı.
Etkinliğe, Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Dnz. Alb. Erkut Arslan, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Anıl Atay, Didim MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Nimet Çavuş ve mutfak şefleri katıldı. Öğr. Gör. Okan Umut Şimşek koordinatörlüğünden Aşçılık programı öğrencileri, proje kapsamında belirlenen tariflerin yapımını üstlenirken, katılımcılar 11 farklı yemeğin tadımını gerçekleştirerek, görünüş, koku, tat ve doku gibi kriterlere göre değerlendirme yaptı. Elde edilen veriler doğrultusunda, tariflerin iyileştirilmesine yönelik duyusal analizler gerçekleştirildi.
Türkiye’nin yanı sıra İtalya, İspanya, Portekiz, Fransa, Mısır ve Tunus ortaklığında yürütülen proje, sağlıklı beslenme alışkanlıklarının geliştirilmesine katkı sağlamayı hedefliyor.
Hemşirelik Fakültesi 2024-2025 Akademik Yılı Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı “Zümrüd-ü Anka Sultan Çelebi Mehmed” Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı
Hemşirelik Fakültesinde Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Akademisyenimizden UEFA C Lisans Kursu’nda Nitelikli Eğitimler
İletişim Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Bağımlılıkla Mücadelede Aile Gücü: Yükümlülere Yönelik Farkındalık Semineri Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemizin Geliştirdiği Buluş Faydalı Model Olarak Tescillendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu