Sağlık Merkezi Derslikleri Yapım Süreci Koordinasyon Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent, Başkanlığında Gerçekleştirildi

04.04.2024
Sağlık Merkezi Derslikleri Yapım Süreci Koordinasyon Toplantısı 4 Nisan 2024 tarihinde Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Nuh Kılıç ile Prof. Dr. Erkan Salan, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol ile Rektör Danışmanı ve Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mücahit Avcil, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayden Çoban, Hemşirelik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Kamertap Cırık ile ilgili personel katıldı.

Toplantıda, öğrenme ortamlarını geliştirmek ve kalitesini artırmak amacıyla yapılacak yeni derslikler ve toplantı salonları ile ilgili projeler görüşüldü.