Sağlık Bilimleri Fakültesinde Temel Eğitim Becerileri Kursu Düzenlendi

25.09.2024
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Akreditasyon çalışmaları kapsamında ADÜSEM tarafından Prof. Dr. Ayfer Gemalmaz koordinatörlüğünde 17-19 Eylül 2024 tarihlerinde “Temel Eğitim Becerileri Kursu” düzenlendi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarının katıldığı kursta, Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Ayfer Gemalmaz, Prof. Dr. Aslıhan Büyüköztürk Karul, Prof. Dr. Feray Gürsoy, Prof. Dr. Filiz Abacıgil, Prof. Dr. Elif Aydın, Doç. Dr. Ayfer Metin Tellioğlu, Dr. Öğr. Üyesi Ayça Tuzcu, Dr. Öğr. Üyesi Melda Dibek Büyükdinç, Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Şirinyıldız, Hemşirelik Fakültesinden Prof. Dr. Filiz Adana ile Eğitim Fakültesinden Prof. Dr. Esin Acar eğitici olarak yer aldı.

Üç gün süren kurs, sertifika ve teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ile sona erdi.