Sağlık Bilimleri Fakültesinde ‘Öğrencilere Yönelik 2209-A Proje Yazma Eğitimi’ Konulu Konferans Gerçekleştirildi

22.05.2024
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Öğrencilere Yönelik 2209-A Proje Yazma Eğitimi’ adlı konferans, Fakülte Binası Amfi 3’de gerçekleştirildi.

Üniversitemizinfarklı fakültelerinden öğrenci ve öğretim elemanlarının katılımı ile gerçekleşen konferansta, Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Keziban Amanak’ın örnekler vererek açıklama yaptığı sunumunun ardından öğretim elemanları Doç. Dr. Kevser Tozduman Yaralı, Dr. Öğr. Üyesi Özge Ece Günaydın, Dr. Öğr. Üyesi Duygu Kaya Bilecenoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Ayçıl Özturan Şirin, Dr. Öğr. Üyesi Sercan Aykar, Arş. Gör. Dr. Burcu Deniz Güneş ve Arş. Gör. Dr. Fettah Saygılı, TÜBİTAK 2209-A  projelerindeki deneyimlerini katlımcılar ile paylaştı.

Etkinlikte; TÜBİTAK 2209-A proğramının amacı, proje yazmanın katkıları, başvuru koşulları, başvuru belgeleri, TÜBİTAK sisteminden başvurunun nasıl yapılması gerektiği, başvurunun değerlendirilme kriterleri hakkında bilgiler verildi.

Konferans, soru-cevap bölümünün ardından Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayden Çoban’ın teşekkür konuşması ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.