Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Oryantasyon Programını Tamamladı

13.10.2022
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı Oryantasyon Programı, 4 Ekim 2022 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Beslenme ve Diyetetik, Çocuk Gelişimi, Ebelik ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 1. sınıf öğrencilerinin katılım sağladığı programa, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Aslıhan Büyüköztürk Karul’un açılış konuşmasıyla başlandı.  

Oryantasyon programında, Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Faruk Uludağ sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, Klinik Psikolog Elif Nur Fillikçioğlu, psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Psikolojik-Eğitsel Hizmetler Birimi’nde yapılan faaliyetleri, Sosyolog Selda Aksoy Yetkin, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Kariyer Geliştirme Biriminin faaliyetlerini, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Personeli Öğr. Gör. Cevher Atıgan Üniversitemiz kütüphanesi ve imkânlarını öğrencilerimiz ile paylaşıtı.

Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayten Taşpınar’ın sunumu ile devam eden programda üniversitemizin ve fakültenin akademik ve idari kadrosu, altyapı olanakları, fakültede aktif olarak bulunan öğrenci toplulukları, Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim Yönetmeliği ve ders kayıtlarının yapıldığı Öğrenci Bilgi Sistemi (OBİS) ile ilgili tanıtım gerçekleştirildi.

Öğrencilerin sorularının cevaplanması ile son bulan oryantasyon eğitiminde, öğrencilere başarılı bir yıl geçirmeleri temennilerinde bulunuldu.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN