Sağlık Bilimleri Fakültesi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleşti

03.10.2019
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Oryantasyon Eğitimi, 30 Eylül 2019 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşti.

Oryantasyon eğitimine; Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslıhan Büyüköztürk Karul, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayten Taşpınar, Fakülte Sekreteri E. Ayşe Özdemir, öğretim elemanları, idari personelin yanı sıra Ebelik, Beslenme ve Diyetetik, Çocuk Gelişimi Bölümlerinin birinci sınıf öğrencileri katıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslıhan Büyüköztürk Karul açılış konuşmasında, birinci sınıf öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik etti.  Öğrencilere başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulunan Prof. Dr. Aslıhan Büyüköztürk Karul, ihtiyaç duydukları her an öğrencilerin yanlarında olacaklarını belirterek konuşmasına son verdi.

Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayten Taşpınar öğrencilere başarı temennisinde bulunduğu konuşmasında, fakülte işleyişi ve yönetim kadrosu hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Eğitim Prof. Dr. Ayten Taşpınar’ın; Ebelik, Beslenme ve Diyetetik ve Çocuk Gelişimi bölümlerini, bölüm başkanlarını, öğrenci işlerinde çalışan idari personeli öğrencilere tanıtması ile sona erdi.