Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezuniyet ve Yemin Töreni Gerçekleşti

12.07.2021
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi 2020–2021 Akademik Yılı Mezuniyet ve Yemin Töreni, 8 Temmuz 2021 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi YouTube kanalı üzerinden canlı yayın ile gerçekleşti.

Törene, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslıhan Büyüköztürk Karul, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende,  Fakülte birincisi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi Ela Karali, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslıhan Büyüköztürk Karul ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol konuşma yaptı. Fakülte birincisi Ela Karali adına Doç. Dr. Selvinaz Saçan mezuniyet kütüğüne öğrencinin ismini çaktı.

Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerine Arş. Gör. Dr. Ayçıl Özturan Şirin’in Diyetisyen Andını, Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerine Doç. Dr. Selvinaz Saçan’ın Çocuk Gelişimci Andını ve Ebelik Bölümü öğrencilerine Prof. Dr. Ayden Çoban’ın Ebelik Andını okutmasının ardından tören sona erdi.

Töreni İzlemek için Tıklayınız

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN