Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

27.06.2022
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 27 Haziran 2022 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Törene; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Aslıhan Büyüköztürk Karul, fakülte dekanları,  akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Yolunuz Sadece Aklın, Vicdanın ve Bilimin Işığı İle Aydınlansın

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Aslıhan Büyüköztürk Karul, öğretim üyelerine özverili çalışmaları ve emekleri için teşekkür eti ve “Sevgili mezunlarımız hem bizlerin hemde ailelerinizin gurur kaynağısınız. Bundan sonraki yolunuz sadece aklın, vicdanın ve bilimin ışığı ile aydınlansın. Unutmayın ki dürüst çalışkan ve üretken bir insan bir değerdir. Sizler sadece kendiniz ve aileniz için değil Ülkeniz ve insanlık içinde başarılı olmalısınız. Yolunuz açık bahtınız bol olsun.” dedi.

Mesleğinizin Etik Değerlerine Her Zaman Sahip Çıkmanızı Diliyorum

Pandemi süresince göstermiş oldukları özveri için tüm sağlık personeline teşekkür eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir,“İnsan yaşamını her şeyin üstünde tutan, tüm güç koşullara rağmen özveriyle çalışan sağlık ordumuzun yeni neferlerinin mezuniyet coşkusunu paylaşmaktan duyduğum mutluluğu belirtmek isterim. Sevgili mezunlarımız; mesleğinizin etik değerlerine her zaman sahip çıkmanızı diliyorum. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi mezunları olarak sizleri uğurlamak bizlere büyük bir memnuniyet ve gurur veriyor. Gittiğiniz her yerde Üniversitemizi temsil edeceksiniz. Mezuniyetiniz hayırlı olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun.” dedi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in Fakülte Birincisi Ebe Hatice Kayrak’a plaketini vermesinin ardından Kayrak, mezuniyet kütüğüne plakasını çaktı ve öğretim üyelerine ve ailelere kendisi ve tüm mezunlara teşekkür etti.

Fakülte ikincileri Reyhan Fındıkçı ve Ebe Başak Özyiğit ile üçüncü Nazlıgül Duru’ya plaketlerinin verilmesinin ardından tüm mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi.

Çocuk Gelişim Andını, Ebelik Andı, Beslenme ve Diyetetik Andı’nın okunmasının ardından mezun öğrencilerin keplerini atması ile tören sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN