Sağlık Bilimleri Fakültesi İftar Programı Düzenledi

07.06.2018
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesince düzenlenen Geleneksel İftar Programı 5 Haziran 2018 tarihinde Palmiye Restoran’da gerçekleşti.

İftar programına, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferda Akar, Dekan Yardımcıları; Doç. Dr. Serdal Öğüt, Dr. Öğretim Üyesi Sibel Şeker, Genel Sekreter Yardımcı Göksel Baran, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Zeki Arı, akademik ve idari personel ile aileleri katıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferda Akar, iftar programında tüm personel ve aileleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek başarılı bir şekilde geçen dönem içinde, sağladıkları katkılardan dolayı personele teşekkür etti.