Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

29.06.2018
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Kurulu, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın katılımıyla 26 Haziran 2018 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Kahvaltı eşliğinde gerçekleşen kurula, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Prof. Dr. Halil Kırnak, Genel Sekreter Vekili Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan, daire başkanları ve Sağlık Bilimleri Fakültesi akademik personeli katıldı.

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferda Akar, Fakültenin mevcut durumu ve 2017 yılında gerçekleştirilen faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. Bölümlerde gerçekleştirilen faaliyetler, sosyal etkinlikler, teknik geziler, öğrenci projeleri hakkında ayrıntılı bilgiler sunan Fakülte Bölüm Başkanları da gelecek dönem projelerinden beklentileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın akademik personelin taleplerini dinlemesi, sorularını cevaplaması ve Sağlık Bilimleri Fakültesinden beklentilerini belirtmesinin ardından Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Genel Kurulu son buldu.