Rektörümüzün Yolsuzlukla Mücadelesi Ulusal Basında

01.06.2020
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Üniversitemiz Hastanesinde yapılan yolsuzluğu ortaya çıkarmasının ardından yolsuzluk ile mücadelesiyle ulusal basında yer aldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in oluşturduğu yolsuzluk timi, hastaların tedavisinde kullanılan ultrason cihazı parça tedariğinde yapılan usulsüzlüğü ortaya çıkardı. Tek kullanımlık parçaların dezenfekte dilerek sanki yeniymiş gibi tekrar tekrar satıldığı ve bu yöntemle devletin 500 bin liralık zarara uğratıldığı belirlendi, firma hakkında da suç duyurusunda bulunuldu ve hiç bir ödeme yapılmadı.

Tebdili kıyafetle Üniversitemizin farklı birimlerinde denetlemelerini sürdüren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ortaya çıkardığı bu yolsuzluğun ardından Yeni Asır, Hürriyet, Milliyet, Yeni Şafak, Yenigün gibi ulusal basın yayın organında yer alırken, haber de sosyal medyada geniş yankı buldu.