Rektörümüzün Ankara Görüşmeleri Verimli Geçti

25.07.2018
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, 24 Temmuz 2018 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Op. Dr. Orhan Koç ile “İşveren Vekili Tarafından Yürütülecek İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Eğitimi" ve “İş Ekipmanlarının Periyodik Kontrollerini Yapmaya Yetkili Kişilerin Eğitimleri" hakkında iki önemli protokole imza attı.

Protokolün, iş ekipmanları ile ilgili ilk üniversite protokolü olması açısından önem taşıdığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Bircan “Bu eğitimleri verecek ilk üniversite olmanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Aynı gün Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz, Rıza Posacı’yı TBMM’de ziyaret eden Rektörümüz ve beraberindeki heyet, Üniversitemizde gerçekleştirilen yatırımlar ve gelecek dönemlerdeki hedefleri hakkında bilgiler verdi. İlimizin gelişimine de katkılar sunacak projeleri olduğundan bahseden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, yeni dönemde milletvekillerimize çalışmalarında başarılar diledi.