Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüze Hastamızdan Teşekkür Ziyareti

15.11.2016
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan yaklaşık 1 aydır Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde diyabet tedavisi gören Abbas Dülek ve eşi Kamer Dülek’i 11 Kasım 2016 tarihinde makamında ağırladı.

Yedi yıldır diyabet hastası olan Abbas Dülek;  3 yıldır tedavi gördüğünü, fakat yarasının iyileşmediğini söyleyerek ayağını kaybetme tehlikesiyle karşılaştığını ifade etti. Abbas Dülek “Sosyal medyadan ADÜ’deki tedavi süreci hakkında bilgi edinip ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesine geldik. Yaklaşık bir ay gibi bir süreçte Plastik Cerrahi ve Diyabetik Ayak Merkezinde tedavi görerek ayağım kesilmekten kurtuldu ve artık yürüyebiliyorum.” dedi ve tedavi sürecinde Hastane çalışanlarına ve Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.
Tedavisi tamamlanan Abbas Dülek’e geçmiş olsun dileklerini ileten Rektörümüz Prof. Dr. Bircan, Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesinin bölgede marka olma yolunda ilerlediğini söyleyerek doktorlarımıza ve personelimize hastalara gösterdikleri nezaket ve ilgiden dolayı teşekkür etti.
 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN