Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüze Florida Üniversitesinden Ziyaret

13.06.2019
Florida Üniversitesi Peyzaj Koruma ve Ekoloji Merkezine bağlı Florida Friendly Lanscaping Program Direktörü Dr. Esen Momol, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i 11 Haziran 2019 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Dr. Esen Momol’un yanı sıra, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, Florida Üniversitesinden Claire Lewis, Jim Fletcher ve Ziraat Fakültesi öğretim üyelerimiz katıldı.

Florida Üniversitesi ile ikili bilimsel anlaşma çerçevesinde Üniversitemiz Ziraat Fakültesi ile birlikte iş birliği içinde olduklarını belirten Dr. Esen Momol ve beraberindeki heyet, Ziraat Fakültesinde düzenlenecek etkinlikler hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e bilgiler verdi. Ziraat Fakültesi öğretim üyelerimizin de hazır bulunduğu ziyarette, öğretim üyelerimiz; su kirliliği, pestisitler, gübreleme, peyzaj ve bahçe konularında bilgilerin paylaşıldığı seminer ve workshopların, öğrencilerin bilimsel gelişimi açısından oldukça verimli geçtiğini ifade etti.

Ziyarette, Dr. Esen Momol, Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e Florida Üniversitesinin sembolü olan timsah rozetini takarken, Rektörümüz de Dr. Esen Momol ve Üniversitemiz Ziraat Fakültesi öğretim üyelerine bilimsel çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hediyelerini sundu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN