Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüzden ÖYP’li Araştırma Görevlilerine Müjde

06.12.2017
Üniversitemizde Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında görev yapmakta olan araştırma görevlileri toplantısı 5 Aralık 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Fakülte Dekanları ve Üniversitemizde ÖYP kapsamında görev yapan araştırma görevlilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Üniversitemiz Yönetim Kurulunun 1 Aralık 2017 tarihinde yapılan toplantı kararı araştırma görevlileriyle paylaşıldı.  50/d maddesi uyarınca Üniversitemizde görev yapan araştırma görevlilerinin durumlarının ivedilikle çözüme kavuşturulması için çalışmaların tamamlandığını belirten Prof. Dr. Bircan, 33a kadrosuna geçmek isteyen araştırma görevlilerinin dilekçe ile ilgili anabilim dalına başvurmaları durumunda kısa sürede yönetim kurulundan karar alacaklarını söyledi. Ayrıca Prof. Dr. Bircan,“Biz araştırma görevlisi kadrosunu önemsiyoruz. Siz seçilmiş insanlarsınız. Hayata geçireceğiniz projeler çok değerli. Projelerinize ve her türlü bilimsel çalışmanıza destek vereceğimizi bilmenizi isterim.” dedi.

Rektörümüz, tek tek sohbet ettiği araştırma görevlilerinin yeni kadrolarının hayırlı uğurlu olmasını dilerken, 33/a kadrosuna geçerek isteklerine kavuşan araştırma görevlileri de Rektörümüze teşekkür etti.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN