Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüzden Hamza Yerlikaya’ya Ziyaret

17.08.2018
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığına atanan Hamza Yerlikaya’yı 16 Ağustos 2018 tarihinde makamında ziyaret etti. Ziyarete Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Aslan’da eşlik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’ya yeni görevinden dolayı hayırlı olsun dileklerini iletti. Ayrıca Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan; Üniversitemiz ve Spor Bilimleri Fakültemiz ve takımlarımız hakkında Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’ya bilgi verirken,  “Sporun ve sporcunun her zaman destekçisiyiz ve desteklemeye devam edeceğiz. ”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hamza Yerlikaya “Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Öğrencileri, spor alanında güzel başarılara imza attılar, bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Gündemin değerlendirildiği ziyaretin sonunda, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’ya çalışmalarında başarılar dileyerek, Üniversitemiz hediyelerini takdim etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN