Rektörümüzden Elanur Bebeğe Ziyaret

27.02.2017
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Aydın’ın Germencik ilçesinde yaşayan Gümüş çiftinin, epilepsi teşhisi konan 13 aylık bebeğini, 24 Şubat 2017 tarihinde tedavi gördüğü Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti.

Henüz 4 aylıkken epilepsi teşhisi konan, cihazlarla yaşama bağlanan 13 aylık Elanur bebeğin tedavisi için Üniversitemiz Hastanesi’nin tüm olanaklarını seferber eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan,  ziyaretinde Elanur bebeğin durumu hakkında Hastanemiz yetkililerinden bilgi aldı. Elanur bebeğin ailesiyle de yakından ilgilenen Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan “Elanur bebeğin tedavisinde üzerimize düşen ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.  Elanur bebeğin sağlığına kavuşması hepimizin ortak dileği, Üniversite olarak tedavi sürecinde yanlarındayız.” dedi.