Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüzden Çözüm Odaklı Yaklaşım

10.02.2017
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, mağduriyetlerinin giderilmesi için yardım talebinde bulunan işçilerle 10 Şubat 2017 tarihinde bir araya geldi.

Üniversitemiz Kampüsü’nde bulunan Hemşirelik Fakültesi  inşaatının yapımı ve Aydın Meslek Yüksekokulu binasında yapılması planlanan  tadilat için Üniversitemiz bir süre önce ihaleye çıkarak  taşeron firmayla anlaşmaya varmıştı.Söz konusu taşeron firma, işçilerin ücretlerini düzenli ödedikten birkaç ay sonra  maaşlarını ödememiş  ve   onları mağdur etmişti.  Rektörümüz Prof. Dr.  Cavit Bircan   sorunun Üniversite kaynaklı değil , taşeron firma kaynaklı olduğunu belirterek  ‘İşçilerin mağduriyetlerine  kayıtsız kalmayacağız. İşçilerimizin ödenmeyen ücretlerini almaları konusunda taşeron firmadan kaynaklı bu sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız. Söz konusu taşeron firmayı ihalede yasaklı şirketler listesine aldık.’ dedi. 

İşçilerle  bir süre sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan,   Aydın Meslek Yüksekokulu’nda tadilatın kaldığı yerden   devam edeceğini söyledi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN