Rektörümüzden Bozdoğan Meslek Yüksekokuluna Ziyaret

16.12.2019
Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 13 Aralık 2019 tarihinde Bozdoğan Meslek Yüksekokulunu (MYO) ziyaret ederek Meslek Yüksekokulunun mevcut durumu ve gelecek planlarına ilişkin bilgiler aldı.

Ziyaret öncesinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Bozdoğan Kaymakamı Yasin Ardıç, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, Bozdoğan MYO Müdürü Prof. Dr. Süleyman Aypak, akademik personel ve öğrenci temsilcileri, Bozdoğan İlçesi hayırseveri Rasim Menteşe’nin daveti üzerine Rasim Menteşe Vakfı konuk evinde kahvaltı etkinliğine katıldı. Kahvaltıda öğrencilerin istek ve sorunlarını dinleyen Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir “Sizler bizim evlatlarımızsınız, evde anne babalarınıza emanettiniz, burada bizlere emanetsiniz. Sizler bizim varlık sebebimizsiniz” diyerek öğrencilerimizle sohbet etti.

Kahvaltı sonrasında Meslek Yüksekokulunda düzenlenen toplantıda Prof. Dr. Aypak, Yüksekokul hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra, Bozdoğan MYO’nun ‘İlçe Ekonomisine Katkısı’ başlıklı araştırmanın da sonuçlarını paylaştı.