Rektörümüzden, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Anlamlı Hediye

08.03.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, kadın personelleri temsilen Rektörlük bünyesindeki birimlerde görev yapan kadın çalışanlarla bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kendilerine çiçek takdim etti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem, Prof. Dr. Nuh Kılıç ve Prof. Dr. Erkan Salan ve Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol ile birlikte Rektörlük binasındaki farklı birimleri ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, kadınlara bu anlamlı günde çiçek takdim etmekten duyduğu memnuniyeti belirterek; sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi, gönlümüzün her daim en kıymetli yerinde olan başta şehit ve gazi anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.