Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Ziraat Fakültesinde İncelemelerde Bulundu

08.05.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Erkan Salan, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol, 8 Mayıs 2024 tarihinde Ziraat Fakültesinde incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e, Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mustafa Sürmen, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Gürhan Keleş ve Doç. Dr. Gökhan Çınar ile akademik ve idari personel eşlik etti. 

Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mustafa Sürmen tarafından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e fakültede bulunan bölümler ile teknik ve fiziki imkânlar hakkında açıklama yapılırken eğitim-öğretim ile gerçekleşen ve devam eden projelerle ilgili de bilgi verildi. Binanın teknik durumu ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Ziraat Fakültesi Dekan Vekilliği görevine atanan Prof. Dr. Mustafa Sürmen’e yeni görevinde başarılar diledi.

Ziraat Fakültesinin idari ve akademik personeli ile görüşen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Ziraat Fakültesinin bitkisel üretim alanlarında, hayvansal üretim ve süt işletme tesislerinde, bölümlere ait laboratuvarlarda yürütülen araştırmalar hakkında bilgi alarak fiziksel olanaklar ile ilgili incelemelerde bulundu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN