Rektörümüz, Zeren Ertaş’ın Ailesini Üniversitemizde Ağırladı

16.02.2024
Aydın Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda gerçekleşen elim hadise sonucu kaybettiğimiz eski adıyla Aydın İktisat Fakültesi yeni adıyla Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencisi Zeren Ertaş’ın ailesi, 16 Şubat 2024 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’i makamında ziyaret etti.

Görüşmenin ardından öğrencimizin öğrenim gördüğü fakülteyi ve derslikleri ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, Zeren Ertaş’ın ailesi ile birlikte isminin verildiği dersliği de gezdi.

Üzüntüsünü dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, “Hayatının baharında genç bir insanın ve Üniversitemizin kıymetli bir öğrencisinin aramızdan ayrılmasının derin üzüntüsünü yaşamaya devam ediyoruz. Öğrencimizin adının verildiği derslik, anısını sonsuza dek yaşatacak. Merhumeye tekrar Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine ve severlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.” dedi.