Rektörümüz, Yükseköğretimde Uluslararası Görünürlüğün Artırılması Toplantısı’na Katıldı

09.11.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından 9 Kasım 2023 tarihinde düzenlenen ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın katılımıyla gerçekleşen Yükseköğretimde Uluslararası Görünürlüğün Artırılması Toplantısı’na katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem’in eşlik ettiği toplantıya,  YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, üniversite rektörleri, ilgili kurum temsilcileri ile uluslararasılaşma konusunda uzman yönetici ve araştırmacılar katıldı.

Yükseköğretim kurumlarının, uluslararası alanda görünürlüklerini artırma adına yürütecekleri faaliyetler hakkında bilgi verilen toplantıda, uluslararasılaşmanın desteklenmesi, küresel iş birliği alanları ve küresel rekabet konuları ele alınarak, uluslararasılaşma konusundaki planlamalar ve atılacak adımlar hakkında istişarelerde bulunuldu