Rektörümüz Yükseköğretim Kurulunda Düzenlenen Toplantıya Katıldı

16.12.2016
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, 14 Aralık 2016 tarihinde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ın başkanlığında, enerji ve maden alanındaki eğitim, araştırma ve akademik çalışmalar üzerine düzenlenen toplantıya katıldı.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığında gerçekleşen toplantıda tabii kaynaklar ve ilişkili alanlarla ilgili komisyon çalışmalarının kamuoyu ile paylaşacağını belirten YÖK Başkanı Saraç, enerji ve tabii kaynaklar alanının, ülkemizin 2023 yılı hedefleri kapsamında çok önemli olduğunu söyleyerek toplantının önemine dikkat çekti.

Toplantıda, karşılıklı soru-cevap bölümü ile geleceğe yönelik akademik süreç odaklı neler yapılabileceğine dair üniversite yöneticilerinden görüşler alındı.