Rektörümüz, YÖKAK Başkan Yardımcısı ile İstişarelerde Bulundu

13.10.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Çufalı’yı makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cemal İyem’in de hazır bulunduğu görüşmede, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent, Üniversitemizde devam eden kalite çalışmaları ve akreditasyon süreçleri ile ilgili YÖKAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya bilgi verdi. Yükseköğretimde kalite güvencesi alanında etkin ve uluslararası düzeyde tanınan bir kurum olmanın önemine değinen Prof. Dr. Çufalı, Yükseköğretim kurumlarında kalite güvencesi sisteminin gelişmesine önem verdiklerini ifade ederek üniversitelerle iş birliği içinde olduklarını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Çufalı, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.