Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz YÖK Başkanı Saraç’la Bir Araya Geldi

07.09.2018
Türk Fizik Derneğinin Bodrum’da düzenlediği 34. Uluslararası Fizik Kongresi’nde ‘Onur Ödülü’ alan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, 5 Eylül 2018 tarihinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde bölge rektörleriyle bir araya geldi.

 YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç başkanlığında gerçekleşen toplantıya Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal,  Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ve bölge üniversitelerinin rektörleri katıldı.

Toplantıda üniversitelerin projeleri, eğitim sistemi, fizik, kimya, biyoloji gibi temel bilimlerin revaçta olan programlar haline getirilmesi konuları görüşüldü. Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, YÖK Başkanı Saraç ile yaptığı görüşmede, Üniversitemizde yapılan yatırımlar hakkında bilgi vererek Aydın Adnan Menderes Üniversitesini öğrenci odaklı bir üniversite haline getirmek için fiziki ve sosyal yatırımlara ağırlık verdiklerini ifade etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN